En toen was ik hier...


Hier ben ik dan midden in het leven enthousiast, energiek en doortastend. Een persoon die altijd het maximale uit haarzelf en haar omgeving wil halen. Kenmerken: ambitie, kracht, creativiteit en positiviteit. Een pramatisch persoon die onafhankelijk en doelgericht te werk gaat. Een commununicator en iemand die makkelijk verbanden legt en snel complexe situaties doorgrond. Scherp in de obervaties en gezellig in de omgang. Altijd kijkend naar waar er toegevoegde waarde kan worden geleverd. Vaak wordt er gezegd een inspirator of motivator.

Maar hoe is het begonnen?


In de jaren 80 wordt ik geboren in een prachtig mooi Drents dorpje. Na een aantal ernstige tegenslagen thuis en het feit dat ik door een blessure een carriere in de sport wel kon vergeten terwijl ik dat het liefste wilde bereiken. Trok ik al snel de wijde wereld in. Op mijn 20e vertrok ik alleen naar Oostenrijk. Kitzbuhel om precies te zijn. Hier moet ik op eigen benen staan en wordt ik geconfronteerd met mezelf. Door omstandigheden genoodzaakt om uiteindelijk weer terug naar Nederland te gaan. Daar pak ik de draad weer op en krijg ik te dealen met een grote aantal setbacks. Ik krijg een hoornvliestransplantatie, wordt verliefd op een man met een verstoorde relatie met zijn ex,  wordt maar niet zwanger en wordt ook erg teleurgesteld op zakelijk vlak. Ik raak emotioneel uitgeput. Waar ik al onzeker was werd dit alleen maar erger. Desalnieetemin blijf ik aan het werk. Ik werk aan mezelf en verbind mij aan een aantal mooie bedrijven. Ik behaal prachtige successen en probeer mijn beperkende overtuigingen aan de kant te zetten.

Een andere koers..


Echter in 2019 na de bevalling van een prachtige zoon besluit ik het anders te gaan aanpakken. Zowel op prive als zakelijk vlak. Ik had een succesvolle baan maar deze baan en de financiele verdiensten gaven mij geen voldoening meer. Ik wilde meer uit het leven halen. Ik veranderde mijn levenstijl en ben nog meer op zoek gegaan naar nieuwe inzichten en toepassingen om meer uit mijn leven te halen op een uitgebalanseerde manier. Zo wilde ik ook meer inbrengen op de zakelijke markt op een manier die bij mij past. Ik leerde om me te focussen en het maximale uit mezelf te halen in de minimale tijd die wij hiervoor hebben. Ik leerde dat je door kleine stapjes te maken vooruit komt en leerde dat ieder mens van nature, creatief vindingrijk en compleet is. Ik ben meer op mijn intuitie gaan vertrouwen en in het moment gaan leven.


En nu leef ik mijn beste leven..


Inmiddels ben ik zover dat ik durf te zeggen dat ik blij met mezelf ben. Dat ik in balans ben, dat ik graag het verschil maak en dat ik zowel als professionals en als individu succesvol ben.


Ik ben er van overtuigd dat ik professionals en organisaties op de juiste koers weet te krijgen, te houden of te ondersteunen als er verbetering gewenst is. Ik weet hoe ik me in kan zetten 'maximale added value' te creeren en ben nog beter in staat om voordelen te vertalen naar succesverhalen door de kracht en het onderscheidend vermogen van een ieder, ook een organisatie, maximaal te benutten en de beperkende overtuigingen te elimineren. Dat is precies wat ik jou ook gun!